Op zoek naar reparatie?

Hoe werkt het reparatieproces?
Wanneer het defect buiten de garantie valt en u dient te betalen voor de reparatie is het afhankelijk van uw responstijd hoe lang de reparatie stil ligt. Reparatie buiten garantie. Wij laten uw defecte product altijd controleren door een gecertificeerd reparatiecentrum.
Corefix - Smartphone reparatie service voor de beste prijs - Rotterdam.
Met of zonder afspraak kunt u bij ons terecht. Kiotoweg 49, 3047 BG, Rotterdam Corefix Rotterdam. emailprotected 010 717 1873. Noordeinde 124, 2514 GN, Den Haag Corefix Den Haag. emailprotected 085 2500 767. De Merodelei 84, 2300 Turnhout BE Corefix Turnhout.
U wilt een reparatie melden Arcade.
Bel dan uw eigen verzekeraar. Een verstopte riolering. Bel naar Zegwaard rioolontstopping 0800 262 61 61. Heeft u een servicepakket? Dan betaalt u niets. Direct een reparatie online melden? Wie doet welke reparaties? Sommige reparaties doen wij. Grote reparaties doen wij.
Reparaties.
Dan ontvangt u van onze klantenservice een terugkoppeling met een offerte, de geschatte reparatie en de verdere verloop. U betaalt zelf alle verzendkosten. Artikelen ter reparatie opsturen. Onze klantenservice zal in overleg bepalen of een artikel ter reparatie opgestuurd moet worden.
Hoe meld ik een reparatie aan?
Indien reparatie niet mogelijk is wordt het product vervangen. Is hetzelfde product niet meer leverbaar, dan ontvang je een gelijkwaardig product. Ga naar het retourformulier voor het aanmelden van een retour of een reparatie die buiten de Snelle Studenten Servicevalt.
Homepage GSM Reparatie Centra.
10:00: - 17:00.: GSM Reparatie Centra is opgericht in 2011 en gespecialiseerd in telefoon en tablet reparaties. We werken vanuit voorraad, zodat u zonder afspraak langs kunt komen. In de meeste gevallen is uw toestel klaar terwijl u wacht met een 30 minuten service. Alle prijzen op de website zijn inclusief montage, BTW en 6 maanden garantie. We gaan te werk met originele onderdelen. Ten alle tijden blijft uw data behouden tijdens de reparatie, een back-up maken is dus niet nodig. We staan garant voor kwaliteit voor de beste prijs met de beste service. Kom direct langs en ervaar het zelf! Ook kunnen we al uw moederbord reparaties uitvoeren. In de meeste gevallen zijn dit: iPhone back-light reparaties, iPhone audio ic reparaties, iPhone touch ic reparaties en laad-connectoren die elders niet vervangbaar zijn.
Volg je reparatie. BCC.
Als je een product ter reparatie bij BCC hebt afgegeven of aangemeld, kun je de status op deze pagina eenvoudig volgen. Het enige wat je hoeft in te vullen is het casenummer van de reparatie en jouw postcode. Het casenummer van jouw reparatie bestaat uit twee door een streepje gescheiden getallen van in totaal 13 cijfers.
Telefoon reparatie Lage prijzen Kom langs TIP.
Wij leveren altijd de hoogste kwaliteit onderdelen en je ontvangt tot wel 12 maanden garantie op onze reparaties. Een afspraak maken kunt je snel en eenvoudig doen door producten in je winkelmandje te doen en door te gaan naar afspraak inplannen. De werkwijze voor je. Met elke telefoon reparatie gaan wij zorgvuldig om. Onze monteurs besteden dan ook veel aandacht aan het detecteren van het probleem zodat we aan de slag kunnen gaan met het repareren van de juiste onderdelen. Of het nu gaat om een iPhone 7 scherm reparatie of een Samsung Galaxy S20 reparatie.

Contacteer ons