Over ons

La Fille d’Ernest is een muzikale ontmoetingsplaats waar de levendige ritmes van Afrika samenvloeien met de verfijnde harmonieën van Europa. Onze band, diepgeworteld in het eclectische Brussel, is het resultaat van een harmonieuze botsing tussen verschillende werelden, een plek waar culturen elkaar niet alleen ontmoeten maar ook dansen op hetzelfde ritme.

Onze muziek is een weerspiegeling van onze diverse achtergronden en de kosmopolitische geest van Brussel. Het is een liefdesbrief aan de rijke muzikale erfenis van Afrika, vermengd met de artistieke nuances van de Europese muziektraditie. Dit resulteert in een unieke sound die zowel de ziel raakt als het lichaam in beweging brengt.

De leden van La Fille d’Ernest zijn verenigd door hun gedeelde passie voor het creëren van een geluid dat grenzen overschrijdt en mensen samenbrengt. Onze muziek is een dialoog tussen de opzwepende Afrikaanse percussie en melodieuze Europese instrumenten, die samen een verhaal vertellen van verbinding en universele harmonie.

Bij elk optreden streven we ernaar om een ervaring te bieden die even meeslepend als opbeurend is. Onze concerten zijn een feest van ritme en samenzijn, waar de vreugde van de muziek en de warmte van de gemeenschap hand in hand gaan. We nodigen ons publiek uit om deel te nemen aan deze viering, om samen met ons te dansen op het kruispunt van continenten.

La Fille d’Ernest is niet alleen een band; het is een beweging, een plek waar muziek de universele taal spreekt en waar elke noot, elk akkoord, en elke beat de kracht heeft om harten te verenigen. We zijn trots op onze Brusselse afkomst en de invloeden die ons hebben gevormd, en we zijn toegewijd aan het delen van onze muzikale reis met de wereld.

Stap in de wereld van La Fille d’Ernest, waar muziek de horizon verbreedt en de geest verrijkt. Laat u meenemen op een onvergetelijke reis door het beste van twee continenten, gebracht door een band die zowel de diversiteit als de eenheid van onze gedeelde menselijke ervaring viert.